.

Grimes – Flesh without Blood + Life in the Vivid Dream

Claire Boucher aka Grimes изкара две чисто нови парчета, които предшестват новия й албум Art Angels. Въпросът, който се появява сега е, пречупи ли се тя под натиска на поп индустрията. В началото на годината тя сподели парчето REALiTi – част от първоначална версия на новия й албум – версия, която Boucher хвърли в кофата и започна отначало.

Flesh without Blood e класическо поп парче, което се различава от масата само по характерния глас на Boucher. Life in the Vivid Dream продължава под минута и половина и не се откроява по някакъв начин.

Grimes казва, че всяко едно парче от албума е различно по стил, така че не би трябвало да съдим по поп звученето на Flesh without Blood за цялото издание.

Когато Grimes започна да придобива популярност преди близо 5 години анемичното й тяло и психопатския й, нечленоразделен глас излъчваше тонове автентичност, а бийтовете й бяха сурови и се отличаваха от всичко на инди/електро сцената. Ясно е, че с годините артистите узряват и така се променят, но в случая ми прилича просто на оголване от всичко оригинално.

Албумът Art Angels ще излезе на 6 ноември.

подобни

последни