.

Фонотеката представя ДЕН Три

Дневният купон е санаториум за тялото, душата и нивата на серотонина. Дупка във времето, в която може да се случи всичко онова, което става и през нощта, само че докато трупаш витамин Д и преди да си изтощил тялото и слуха си след цял ден мотане напред-назад по задачи. С две думи – чудно измислено.

След като миналата година се притекохме на помощ на петимата останали в София с две дневни събития по време на най-празните дни от годината, това лято се пускаме нетърпеливо на пангара със селекция от хаус, брейкс и диско. Ето кои.

Камен Dimitroff, опитен ветеран от софийската диджей сцена, който през последните години прави прераждане и осигурява саунд, който е така дефицитен наоколо.

Кристоф Радац или Flying Datzman пролива пот докато пренесе винил колекцията си от Берлин до София и така през последните няколко години често върти плочи в Kanaal. Винилите ще домъкне и тази събота.

Джем Деянов е човекът зад промоутърската организация Ние., отговорна за едни от най-блажните събития през последните два сезона, а по време на ДЕН Три ще направи нещо като диджей дебют. Ще цъка b2b със Скашо, който прекарва времето си в ровене за музика и оправяне на бъгове във Фонотеката.

Мястото е дворът на КЕВА, който е пълен с кислород и покрит с навес, за да не го мислим дъжда, ако все пак реши да мине. Събота, 20 юни, започваме в 16 ч.

последни