.

Esem – Yourturn //from Touched Two

Днес излезе компилацията Touched Two, която включва над 200 парчета и е създадена, за да подкрепи дейността на британската организация Macmillan Cancer Support. Както си личи от името на организацията, тя се занимава с хора, болни от рак, като им помага да се справят с предизвикателствата, които болестта им поставя.

В това издание на Touched, сред имена като Autechre, Bibio, Dub Tractor, Plaid и Future Sound of London, има и един български електронен артист. Това е живеещият в Лондон електронен продуцент Георги Маринов aka Esem. Yourturn се нарежда сред останалите песни с електронно, ембиънт и неокласическо звучене в компилацията. Touched Two е представена в партньорство с bandcamp и всички приходи от нея отиват към Macmillan Cancer Support. Компилацията струва £12, а отделните парчета могат да се вземат срещу £1, като може да дадеш и повече. Ето я цялата.

Update:

Оказа се, че в компилацията има не един, а двама български артисти. Освен Esem, наш човек е и Warm Aquarelle с песента Sluncho. Как да не се гордеем сега!

подобни

последни