.

Eagles & Butterflies – SKETCH 17


Chris чилва на бордюра в LA

Роден в UK и базиран в Лос Анджелис Chris Barratt аka Eagles & Butterflies записва разнообразни и готини електронни парчета за любими лейбъли като Innervisions, Art Imitating Life и Life and Death.

Често раздвоен между диджейската си кариера и продуцирането, в интервю за Electronic Groove от миналата година Chris обяснява, че е важно да се слага ясна граница между двете неща. От една страна диджеите е трудно да бъдат разпознати, ако не записват тракове и ремикси, от друга при продуцирането губят фокус от търсенето на нови издания.

За себе си избира продукцията, като предпочита да се насочи към работа с музиканти на живо, отколко да продължава с досегашните ремикси и техно парчета.

Сред хората, за които е ремиксирал е и RY X, с когото след случайното си запознанство започват работа и в свободното време карат сърф (густо!).

Дано да изкарат нещо интересно заедно, а сега ще споделим един от траковете в последното му EP за Life and Death – Imitations Of Life. И трите трака от него са в Spotify.

подобни

последни