.

Deniro – Coachella

Рейниер Хофт, зад чието име се крие артистът Deniro, най-накрая се завръща с ново EP, кръстено Coachella, за лейбъла на Нина Кравиц трип (trip).

Още през 2015 нидерландският талант спечели вниманието на някои от големите местни артисти като Стив Рачмад (Sterac), а малко по-късно през същата година Нина включи парчето му Organezized в компилацията De Niro Is Concerned. След това участва в още една компилация на трип с парчето G, a през 2017 издава първия си самостоятелен албум за лейбъла Mendoza, за който самата Нина споделя: „Дениро е способен да предава емоции в музиката си като никой друг. Нежните му live cuts са редки и трипи, и винаги можеш да почувстваш, че зад тях стои Рейниер“.

Три години по-късно, Deniro e един от най-значимите техно артисти на Холадния. Участник и съорганизатор в лейбъла Tape Records, Рейниер e вдъхновен да продуцира както от лейбъла, така и от музикалната си винтидж техника, която колекционира вече повече от десет години.

Coachella излиза официално днес, а изданието взима името си от участитето на Нина Кравиц на едноименния фестивала, където тя споделя парчето за пръв път пред публика.

Ако се чудиш какво да очакваш, шансовете да си разочарован са минимални. Затова за пореден път ти споделям целия албум, в който влизат шест трака, записани на живо, предоставящи онова, с което Deniro е най-известен – неговият неподвластен на времето груув, потопен в красива елегантна техно музика.


последни