.

Apparat – A Violent Sky

След последния си албум The Devil’s Walk от 2010 г., Sascha Ring продължава смело напред не просто с обикновен албум, а с музика за театър и така се нарежда до изпълнители като The Knife с тяхната опера.

Миналата година немският театрален режисьор Sebastian Hartmann се свързва с Ринг за новата си постановка по Война и Мир на Толстой. Първоначално не е имало план за издаване, но след последното представление Sascha Ring решава, че в музиката има потенциал, който не е изразходван. Той развива парчетата и така се стига до едноименния с постановката албум – Krieg und Frieden (Music For Theatre).

За музиката помагат двама изпълнители от живата банда на Apparat – Philipp Timm (виолончело) и Christoph Hartmann (цигулка). Krieg und Frieden ще излезе през февруари, но преди няколко часа Ring е качил едно от парчетата в него – A Violent Sky, което може да се свали безплатно.

Очевидно това е важен момент за Sascha Ring. При пускането на парчето той казва: „Направих запис и наистина се гордея с него. Пълен е с несъвършенства, защото е направен от хора. Реших да не дам нито едно интервю, да пропусна промо маратона и да направя парчето достъпно за вас, колкото се може по-бързо. Този път ВИЕ сте промо машината. Моля, споделяйте ако искате да ме подкрепите в това, което правя.“

подобни

последни