.

The Sunday Bunch става на 5 г.

Една неделя през 2015 г., в едно скромно пловдивско студио, стартира нова подкаст серия с видео лайвстрийм. Пет години по-късно тя се превърна в едно от най-приятните (и едно от малкото, всъщност) дневни събития с електронна музика наоколо.

От 2015 насам The Sunday Bunch са превзимали места като Generator, Малкото НДК, Studio EW, а през 2019 г. стигат до Лондон и клуб Starlane. През това време имат гости като Thomas Melchior, Dewalta, Lamache, Robin Ordell, Giammarco Orsini, S.A.M. и Zendid, но и винаги местни имена като Alexander Kyosev, Risto, Stefan Alexandrov, Stephan Panev, Svet (който е родно-международен гост, ок) и наистина много други.

Третият рожден ден на TSB с DeWalta, Alexandar Kyosev, Svet и Anton Pau в Generator

Отскоро новата дежурна локация е Koncept, където ще бъде и партито за рождения ден – тази неделя, 8 март. Специален гост ще е Francesco Del Garda, придружен от Garo и от един от основателите на The Sunday Bunch – Георги Йовчев. Относно Del Garda може да ви насочим към този микс за fabric или към този сет от Robert Johnson.

В неделя събитието ще бъде по-специално, защото лайвстрийм няма да има и всичко случило се на TSB ще си остане там. Освен това, понеже е Международният ден на жената, всички дами влизат без вход – по-добрите цветя за празника. Началото е от 14 ч., а графикът с артистите ще остане тайна.

TSB на гости на Starlane в Лондон

последни