.

Пост Култура представя: Com Truise

Com Truise или Seth Haley е от артистите, които следим от горе-долу самото им начало. В случая, от дебютния му албум Galactic Melt от 2011 г. С него започна ретро-футуристичната синт история за космонавта Com Truise, която беше разказвана в продължение на три албума.

В средата на май излезе четвърти албум, който започва нова посока в музиката на американския продуцент. Persuasion System излезе отново през Ghostly International с девет трака, а в края на август Com Truise тръгва на турне. Якото този път е, че България е на картата.

Вече стана ясно, че Com Truise ще дойде в София на 7 септември по покана на Пост Култура. Днес обаче може да споделим кои ще са подгряващите. Диджей сетовете ще са от нашите кореспонденти Самуил Кехайов и Деница Чакърова, като можем да видим как се разцепват по-долу.

Дени и Sayulke

Освен тях ще има още едно българско участие. Преди Com Truise ще гледаме аудио-визуалния vaporwave / lo-fi проект Gradient Plaza, за който знаем следното:

Проектът изразява музикално пресечната точка между желанието за нещо по-добро и разочарованието. Разбитият романтизъм на търсещия човек и хладният полъх на машината са главни виновници за това, което проектът представлява. Тъмният synthwave на Gradient Plaza със сигурност не чука на ничия врата, той бавно и неусетно се настанява.“

Gradient Plaza ще подготви „специално създаден за събитието пърформанс“, който няма да бъде показван повече. Преди няколко седмици Gradient Plaza изкара ново издание с четири трака под името Решетъчно Око, което може да се слуша в bandcamp.

Com Truise и останалите ще бъдат в клуб EXE, тук е Facebook събитието, а първите билети са по 25 лв.

подобни

последни