.

the silent are not dead

След месец неписание, редовната ми публика от трима сигурно вече е редуцирана до небезизвестното число кур. И все пак няколко неща и то само в един пост. Така ударно и наведнъж. За който има.

Electric Electric – много яки французи. чак сега, докато пиша, ми хрумва, че доста приличат нa други изключително яки хора, civil civic, които знам от многоуважавания ртрд. дали запетаите в това изречение трябва да стоят по този начин?

ако трябва да превеждам думите, които electric electric са споделили във вимео – момчетата не са потъвали в дълбоки размишления какво и как да снимат, а просто са се вдигнали и са го направили. и им се е получило добре. тяхното място.

filmini afterpartys at gaba – това е плакатът, мерси или пък не. партитата минаха, дори пропуснах неделното, след епично околоединадесет часово губене на време в убиване на хиляди зерги, терани и тук таме някой протос. ужасно долна случка, която не заслужава да бъде споделена.


но между другото, в родното ми барно място се натъкнах, по смешен начин както винаги, на тези хора…

трябва да им отделя повече време. преди май месец нямам информация за тяхната концертна дейност, но от тогава до сега са свирили (в същия ред) в холандия, беглика, балчик, пловдив, а в началото на месеца и в софията. доста яко.

последни