.

Talaboman – Safe Changes

Talaboman е общият проект на испанеца John Talabot и шведа Axel Boman, които след няколко малки издания са готови да изкарат и дебютния си дългосвирещ албум – The Night Land. В Барселона, Стокхолм и Гьотеборг те са създали „абсурдно кличество музика“. В готино интервю за Independent двамата обясняват, че работата им върви супер лесно, с изключение на разликата между южния и северен начин на работа.

Boman се оплаква по случая: „Искам да отида в студиото в 10 сутринта и да работя до 8 вечерта. После да пия бира и да се напия до полунощ. John иска да спи до 10, да си проверява мейла до обяд, да яде сандвич, после пак да си проверява мейла. После в 2 ч. ще направи каталунски обяд, който продължава около два часа… После ще дойде в студиото в 5 ч. и ще иска да стои до 3 или 4 през нощта. Тотално ми преебава графика за бира.“ Да им имам проблемите.

The Night Land ще съдържа 8 парчета и ще излезе специално за националния празник на България (не) на 3 март. Първият трак, който двамата електронни продуценти споделят от него се казва Safe Changes.

последни