.

Sylvan Esso – The Glow

Парчето The Glow всъщност е вдъхновено от албума The Glow Pt. 2 от 2001 г. на The Microphones, споделя Amelia Meath, която е вокалът и човекът, който пише текстовете на Sylvan Esso. Всякa една от песните в него я е карала да се чувства по-малко самотна и по-сигурна, което за гимназиална възраст си е направо чудо. Този албум е въртяла непрестанно на дискмен, на връщане от училище до дома й. Всички имена споменати в The Glow, са нейни съученици оттогава, към които е изпитвала страхопочитание. И го прави все още.

„Като цяло е песен за това как човек може да се издига от земята благодарение на музиката – усещане, което е силно когато си на 14 и което се опитвам да достигам и постигам като музикант. Усещане, което ми липсва и което се притеснявам, че се случва все по-рядко. Такова усещане искам да давам чрез музиката ни на хората.“

Режисьор на клипа е Elise Tyler, която визуално допълва казаното по-горе и която пътува през тийнейджърските години, в които настроенията не са константа, приятелите се идолизират, емпатията те клати, музиката те спасява и всяка нощ е като най-вълнуващата от живота ти.

Албумът What Now излезе през април и може да се чуе в Spotify.

подобни

последни