.

shit robot – from the cradle to the rave

защо някакви хора си слагат думата shit пред имената? да не е някой от онези трикове за понижаване очакванията на публиката, за да си сигурен, че ще ги издухаш после, като разберат колко си як? shit disco е друг пример. дори само robot да се бяха кръстили щеше да е ок, ма може би щяхме да се съдим за авторски права. всъщност не е правилно да изпозлвам множествено число – shit robot си е един човек и то ирландец.

marcus lambkin e почти набор с james murphy от lcd. а той продължава да твори копеленцето, много добре, а уж щеше да отебава и да се занимава само с писане. дано ми се случи да го гледам наживо тогава. особено след като няма да гледам hurts да ‘ге… болни били. колко путкенско може да е това. все едно. shit robot. така.

https://pitchfork-cdn.s3.amazonaws.com/player/DelveMoviePlayer.swf

та приятелчета са с james murphy, работили са заедно и дори в този проект главата на lcd soundsystem има включване. в горното видео е една мацка, също от lcd – nаncy whang. тя се включва на живите изпълнения. с вокали в албума (който е дебютен за shit robot) се включва и друг любимец – alexis taylor от hot chip. вчера между другото четох, че група учени са изчислили, че ако си бил поне на 2 фестивала през живота си, то е физически невъзможно да не си видял или lcd или hot chip. и са прави мамка му. от личен опит го установявам, даже за една бройка да надмина очакванията на учените, ама кур.

ето и да си изтеглите албума и ако ви хареса да си го купите. заслужава си да се провери, ето и сайт на робота. и между другото обещавам, че ако ми върнат парите от билета за Болките, и парите от солунската стая, то ще си изкарам няква електронна дебитна и ще ги изхарча за музика.

подобни

последни