.

Raya DJ Set at Renate – Supported by Fonoteka Elektrika

Отдавна не е тайна, че на местната сцена имаме диджеи с талант, който е на глобално ниво. Въпреки това обаче, в много от случаите за тези таланти си разбираме само в България. Затова тази година си поставихме за цел поне малко да променим статуквото.

Целта ни е да изпратим три локални имена на гигове в Европа. Този петък това ще бъде вече добре познатата от събития в ДОМ, Micro, Wake Up Stran-Jah, Balkan Station и Studio EW – Raya. Тя ще гостува в берлинския клуб Renate, като част от клубната серия ДROB на Garo, където ще участват артисти като Ivan Smagghe, Andrew James Gustav и Dj Fitness.

Пускането на Raya идва след подкрепеното от нас участие на Snezhana в клуб Paloma в Берлин през април, където тя пуска заедно със Стефан Голдман и Стефак и тяхната клубна серия ГОРЕ ΔОΛY. До края на годината ще подкрепим изкарването навън на още едно име от местната сцена.

Инициативата за експорт на артисти извън България на Фонотека Електрика се случва с финансовото съдействие на Национален фонд култура.

последни