.

Подкаст еп. 8: Off Beat Radio с Георги Чунчуков и Веселин Коев

Off Beat Radio, “независимата онлайн радио платформа, която предава от сърцето на София и общност от хора, които обичат музиката,” се появи като инициатива в самото начало на годината, търсейки предавания за ефира си. Няколко месеца по-късно, през април, то стартира излъчване от пространството си в един от безистените на площад Славейков. А още няколко месеца по-късно, до днешния ден, радиото има над 50 авторски предавания с музика от всякакви стилове – от фънк и хип хоп до класическа музика и електроника, естествено.

Накратко, малкото независимо радио се справя доста добре в първите месеци от съществуването си и затова решихме да си поговорим с двамата му създатели. Това са Георги Чунчуков и Веселин Коев, които разказват за музикалния си път, за зараждането на идеята за собствено радио и изпълнението ѝ, както и за близкото ѝ бъдеще.

Освен в Spotify, подкастът на Фонотеката може да се слуша също и в Apple Podcasts и Google Podcasts, а също и в YouTube.

Фонотеката вече има и своя Patreon страница, така че, ако ви харесват нещата, които правим, включително и този подкаст, може да ни подкрепите там с каквато сума прецените.

Подкастът на Фонотеката е реализиран с финансовото съдействие на Национален фонд Култура.

последни