.

Phara – Life of Kumar

Робин де Уолф или Phara е белгийски техно диджей и продуцент, набиращ популярност през поседните няколко години. От 2016 до днес издава няколко EP-та за лейбъли като Planet Rhythm и Sonntag Morgen, а най-новото попълнение към портфолиото му е Life of Kumar за лейбъла на Setaoc Mass, SK_eleven.

EP-то включва четири прецизно продуцирани, движещи техно диджей инструмента, а самият Setaoc споделя за него: „Обичам Робин (Phara), такъв талантлив човек, мисля, че музикално се пресичаме доста, от техно до по-старата музика на 60-те/70-те, която обожаваме. Той е човек, който винаги съм уважавал, издавайки непреходни техно парчета със солидна продукция. Миналата година в Брюксел обсъждахме да направим ЕP с него, така че съм супер щастлив, че го имам на борда за първи, а и не за последен път.

Включвам второто парче Dear, Come In, а ако сте фенове на SK_eleven, може да слушате шефа на лейбъла Setaoc Mass на 31-ви юли на следващото парти на Stamina, което ще се проведе на локацията на Balkan Station.

последни