.

Paramida Guest Playlist

Love On The Rocks е името, което Paramida дава на своя лейбъл, когато го основава през 2014 г. Love On The Rocks е и името на първото парче от селекцията, която тя ни изпрати. Точно на него е кръстен лейбълът ѝ – итало диско от 1983 г., едно от любимите ѝ парчета.

Поводът за тази селекция – общо девет трака, които стоят еклектично вградени по-долу – е партито, на което ще бъде в София по покана на 8Ball.

Paramida е от Германия, но в продължение на 4 години като тийнейджърка живее в Иран. След като се връща започва да открива клубната сцена и иска да започне да диджейства, заради което хората около нея започват да ѝ се смеят, все мъже.

И така до днешно време, когато тя пуска редовно в Panorama Bar, Robert Johnson, става резидент на Renate и като цяло обикаля от Германия до Австралия и обратно в Европа, а когато стои на едно място, води собствено предаване по Rinse FM. Миналата година стана част от подкаст серията на Dekmantel, а тази пуска на Lente Kabinet.

Този петък, 13 септември, Paramida идва при нас, в Tell Me. Преди и след нея ще бъдат Brezo и Funkusion от 8Ball. Ето го и събитието във Facebook. Сега остава да си пуснете селекцията на Paramida тук.

Фън факт – самото парче Love On The Rocks е всъщност кавър на песен от 1976 г. – Il Veliero от Lucio Battisti. Електронната музика е супер – като заешка дупка е.

последни