.

Ouri – Moria

Отнема 15 минути с метрото, за да стигнеш от MoMA в Манхатън до MoMA PS1 в Queens. От Музея за модерно изкуство в Ню Йорк взимат тази времева рамка и с нея отправят покана към музиканти, писатели и художници, за да направят оригинално произведение.

Какво е общото между MoMA и Ouri? Специално за тях Ouri композира 15 минутно парче озаглавено Moria, което е „медитация на пътуването“.

Тя нарича Moria еуфоричен и трансформиращ трак в две части. „Първата е базирана на синтове, които имат поведение и звучене на орган, а втората включва записи на виолончело и арфа. Тя е вдъхновена от сътрудничеството с Heavenly Body, музикант и продуцент базиран във Великобритания. Всеки инструмент има ясна скорост и функция. Когато слушателят е на половината път, музиката се превключва, точно както и когато слушателят навлиза в друга част на града.“

Отделно от това MoMA изненадват отново доста приятно с партита всяка събота от началото на юли. И така до края на август. Общо 9 на брой. И няма как да не сложа тези имена тук: Kelly Lee Owens, Kedr livanskiy, Mall Grab, DJ Seinfeld, Flohio, DJ Python b2b Anthony Naples, Khotin, Shigeto, Djrum, Palms Trax, Robert Hood и Ouri разбира се.

последни