.

keep shelly in athens – hauntin’ me

видео от ksia. вече съм ги представял, до колкото може да бъде представена една потайна банда. друга излязла информация за тях е, че името на мацката от дуото е sarah p, 21 годишна мацка, която учи актьорско майсторство и пеене в атина, а младежът се нарича rpr. това е. интересни са, особено като за хора, намиращи се на един хвърлей от нас.

лежерното им меланхолично балеарическо диско звучене черпи легитимност от това, че са на средиземноморието. музикалната секция на the guardian ги забеляза през януари и писа за тях следното: „If St Etienne evoke memories of an idyllic London, this boy-girl duo do the same for beach resorts from Ayia Napa to Ibiza“.

иначе чак се изненадах, като видях, че и те продължават тенденцията, която отбелязах вчера – видеото е правено с кадри от филми. и по-точно „Летят журавли“ и „Неотправленойе писмо“ на Михаил Калатозов – братушка, както си личи. и двата филма са много стари, съответно от 1957 и 1959. не знам, може пък една от причините бандите да се целят в такива продукции не е само винтаджийството, но и факта, че може да са с изтекли права.

подобни

последни