.

Idealist – Time Lapse //Sven Weisemann Remix

Berg Audio се описват като дъб техно лейбъл, който намира вдъхновение в старите монументи от съветската епоха. Той стартира в началото на тази година с един много приятен видео тийзър, който представя паметник от Каунас, Литва на фона на трака Starflow от швейцарския артист Idealist.

И понеже става въпрос за яки монументални паметници, от лейбъла не са пропуснали България. Обложката на първото им издание, Facing The Past, е рисунка на паметника на българо-съветската дружба във Варна. Следват Treptower Park в Берлин и Монумент на завоевателите на космоса в Москва – мега добър избор.

За четвъртото издание Berg Audio се връщат към България, а литовската илюстраторка Juli Jah или Juliana Žamoit прави обложката за Altitude EP от Diego Krause & Idealist. Берлинчанинът и швейцарският му колега подготвят по един трак, а Cab Drivers и Sven Weisemann добавят по един ремикс.

EP-то ще излезе чааак през февруари 2017 г., но дотогава можем да чуем поне ремикса от Sven Weisemann. Части от цялото издание могат да се слушат в Soundcloud.

подобни

последни