.

Hugh – Go

Joshua Idehen и Izzy Brooks са двете имена зад лондонското дуо Hugh. Музиката им е събирателна за няколко стила – електроника, мелодично поп звучене (в този случай нямаме нищо против), малко R&B, spoken word. Всичко това накуп прави чудеса.

Новият сингъл Go е предшественик за дебютния им албум Love, Hugh, който излиза на 25 май. Парчето е непретенциозно в най-хубавия смисъл на думата и гласовете на двамата си пасват идеално. Хореографията е на младия Michael Peter Johnson. Клипът е режисиран, заснет и продуциран от Anna Brooks и Katie Callaghan – друго дуо от Лондон, което се занимава с фотография и дизайн. За видеото те са намерили две малки копия на Joshua и Izzy, които носят същата енергия и дух като възрастните. Клипът е заснет в гимназия в северен Лондон, в която цветовете, празните коридори и съблекални си пасват перфектно.

Приятен момент от снимките е бил този, в който четиримата, облечени еднакво, формират кръг и започват да танцуват на парчето. Малките Hugh, Pierre и Zola, показват на Joshua и Izzy как танцуват в училище с приятели и всички дружно започват да се кършат.

Ако сте пропуснали приятния лайв на парчето Can’t Figure You Out, може да наваксате.

И освен приятните танцувални движения в клиповете им, музиката им движи и нашите крайници. Къде умело, къде не.

последни