.

Filip Xavi – Undercurrent / Exclusive Preview

На Filip Xavi в момента му е натоварено, но по як начин. На 29 март той ще стане част от третата серия на Boiler Room в Белград (да, вече е имало цели две издания на Boiler Room там, но уж ей сега идва и тук).

След това, през април, резидентът на Drugstore ще изкара трак за компилацията Fear And Anxieties на испанския Semantica – „един от най-любимите ми лейбъли на всички времена“, както Xavi пише.

И сега стигаме до екслузивната част от заглавието. Въпреки че има повече от месец до излизането на компилацията, ние се докопахме до част от въпросния трак на Xavi, който се казва Undercurrent. Суров и интензивен, с познато от сърбина мрачно sci-fi звучене.

Filip Xavi – Undercurrent / Snippet

Преди тези неща да се случат, Filip Xavi ще дойде отново в София, този път като част от партито на българското крю Stamina. Сръбският продуцент и dj няма да се пази и ще направи сериозен тричасов сет. От местна страна до него ще са Risto [бетон], както и Cardioactive и Markov от Stamina.

Датата е идната събота, 16 март, мястото е Fabricа 126, а билети могат да се купят през Resident Advisor. Тук е Facebook събитието.


последни