.

Figures – Blood Brother

Jamie Blanco и James Delay са двама електронни продуценти от Англия, които се запознават през изминалата 2011 г. Тогава сформират и своя общ проект – Figures. Както сами описват музиката си, те правят „atmospheric low-tempo electronic house music using analogue equipment“. Като редица други изпълнители, и те казват как искат да правят музика, която да се откроява, което е особено сложно за електронната сцена. И въпреки това, на момчетата им се получава.

Първата песен, която правят заедно се казва Velo и получава приятно видео, което може да се гледа по-долу. Поводът за новината обаче е новото видео на дуото – Blood Brother.

 

Figures имат издадено едно EP – Counting Frequencies. Те все още са напълно независим и самоиздаващ се проект, така че всички пари от продажбата на EP-то отиват за тях. Освен че и четирите парчета в него са доста добри, това е още една причина EP-то да бъде купено и момчетата подкрепени. Counting Frequencies е качен за слушане в soundcloud, но ако ти се прииска да им дадеш 11 и 70 стотинки, мястото е тук.

Ето я и Velo.

 

последни