.

EIMIC – B-263-54

На електронната сцена в последно време соло проекти се превръщат в банди. Дори създателят да си остане водеща фигура повече хора се включват в правенето и изпълнението на музиката – Tycho, Apparat.

Обратна е тенденцията при руския проект Everything Is Made In China. Той беше създаден от трима приятели преди 10 години, но в момента се движи от един човек – Максим Феодоров, от който са и вокалите в парчетата. Друга промяна там е и че удобната абревиатура EIMIC вече е официално име.

След четиригодишна пауза проектът ще се включи с нов албум, който ще излезе по-късно през годината. Феодоров вече сподели едно парче от него миналия декември – Animal Fight Club (1&2), а сега пусна и B-263-54. Нърдовете, които имат супер памет може да се сетят, че B26354 е номера на Deckard от Blade Runner. Освен заглавието няма някакви други препратки към филма.

Всяка песен от неозаглавения още албум ще има картина за обложка, като тази тук е автопортрет на Моне. Те се използват и за клипове, в които преминават през нещо като метаморфоза. Отговорни са от московското студио The Bakery.

подобни

последни