.

Black Merlin – Textured Land

Точно преди извънредното положение, на 7 март, Ние. и останалите фенове на Джордж Томпсън, познат ни като Black Merlin, останахме леко разочаровани, че не успяхме да го слушаме в Micro. Все пак пак си прекарахме готино, а и не можем да го виним – канселиран полета.

По-рано, през януари, Black Merlin издаде втората част на SFORMATOR 2, под лейбъла Pinkman, с която ни спечели. Последният му сингъл пък, Manipulate, се появи по-рано този месец за лейбъла Offen Music. Траковете стигнали до Владимир Ивкович, човекът зад Offen Music, на 13 ноември и затова той решил, че те ще излязат като 13-то издание на лейбъла.

Сингълът се състои от два дълги тъмни, халюциногенни трака – Manipulate и Textured Land, като вторият ни е фаворит. Продължава 24 минути и използва само няколко елемента: пулсираща басова линия, речта на Александра Грюблер и деликатни синтезатори. И с дветe дълги техно пътешествия Merlin си играе с възприатието на слушателя и ни напомня за моментите, в които да се загубиш в тъмнината с музиката, заобиколен от хора, изживяващи емоции като твоите, бе възможно поне през уикендите.

подобни

последни