.

12 Years of DFA: Too Old To Be New, Too New To Be Classic

Ако бях малко по-дисциплиниран щях да пусна това видео още в ч-к, но всъщност и така се получи добре. Шансът да отделиш 13 минути от живота си, за да се взираш в една точка се увеличава по време на уикенд. Така че днес, преди да излезеш и да идеш някъде да слушаш тъпа музика, или пък утре, в неделя, след като си се събудил от цяла нощ слушане на тъпа музика, може да си пуснеш този кратичък филм за един от най-значимите инди лейбъли от началото на XXI век.

Сред артистите, които са издавали неща през DFA са супер любими банди като Arcade Fire, Hot Chip, Holy Ghost!, Yacht и разбира се съоснователя, James Murphy с неговата LCD Soundsystem.

12 Years of DFA: Too Old To Be New, Too New To Be Classic е направен от интервюта с артисти на DFA и двама от основателите на лейбъла – James Murphy и Jonatan Galkin. И с едно момче дето бачка там. Филмът е направен от Red Bull Music Academy. Не знам дали сте забелязали, но Red Bull правят всичко, освен енергийна напитка. Тя и без това е тайландска. Приятно гледане!

подобни

последни