Сетът на sayulke от Altitude Attitude

Този сет е специален, защото идва от sayulke или Самуил Кехайов, който е част от екипа на Фонотеката и е двигателят зад целия проект Altitude Attitude. Именно от Самуил идва селекцията както на артистите, така и на локациите, а неговият сет се случи на паметника на Съединението в Пловдив. Както сме го представяли неведнъж, Самуил винаги е бил движеща сила на Пловдивската електронна сцена и затова възможността да запише сет на такава локация в собствения си град беше изключителна.

“Винаги съм обичал да импровизирам и този случай не беше изключение. Знаех с кой трак искам да започна сета и с кой да го приключа, но останалото усетих на момента. Така съм свикнал, особено, когато е трябвало и да мъкна колони – съдбата на диджея-промоутър.”

Сетът на sayulke започва бавно, с дневен саунд и градира до клубно звучене.

Визуализациите за сета идват от Петко Танчев, който споделя повече за тази локация: “При подготовката на визуалната среда за този диджей сет разработих параметрична анимация, чието съдържание се базира на физически симулации, движение на частици и векторни полета. Прожекцията имаше за цел да се интегрира органично и деликатно във формите на паметника на Съединението, като така създаде един своеобразен синтез с музиката на Саюлке.”

Проектът Altitude Attitude е организиран от Фонотека Електрика и е част от програма Наследство – Пловдив Европейска Столица на Културата 2019. Проектът се реализира с подкрепата на Nexo и Hills Brewery. Партньори на проекта са Община Пловдив и бъдещите европейски столици на културата – Нови Сад, Елевсина и Каунас.

Подобни статии

Сетът на Julieta Intergalactica за Altitude Attitude

Сетът на denitza за Altitude Attitude

Винил сетът на Laylla Dane от серията Altitude Attitude

Основателите на Les Yeux Orange идват в Micro този петък

Последни статии

Asymmetrik с ново парче за испанския лейбъл Subsist

Сетът на Julieta Intergalactica за Altitude Attitude

Александър Хаджиев за фестивала 180° в подкастa на Гьоте-институт

Рубен Ганев пуска нова колекторска серия за лейбъла си mould.audio