Трейлърът за серията Altitude Attitude е тук

След шест събития на четири тепета и три монументални паметника, стотици метри опънати кабели, немалко пот и два пороя, видеоклиповете от серията Altitude Attitude са почти завършени и казано между нас си, изглеждат доста добре.

Ще започнем да изкарваме едночасовите сетове на Borne Aloft, Laylla Dane, sayulke, denitza, Julieta Intergalactica и TECHNOBETON съвсем скоро, а дотогава може да видите няколко надъхващи кадъра събрани в под една минута.

Парчето в трейлъра е от TECHNOBETON – TECHNOBETON 2018. Визуализациите на локациите са от Петко Танчев, серията клипове е снимана и монтирана от Велислав Балдев от Lyon Visuals, а анимациите са от Максим Пирски. Техническото обезпечаване е от Reovox Rental.

Проектът Altitude Attitude е организиран от Фонотека Електрика и е част от програма Наследство – Пловдив Европейска Столица на Културата 2019. Проектът се реализира с подкрепата на Nexo и Hills Brewery. Партньори на проекта са Община Пловдив и бъдещите европейски столици на културата – Нови Сад, Елевсина и Каунас.

Подобни статии

Сетът на Julieta Intergalactica за Altitude Attitude

Сетът на denitza за Altitude Attitude

Сетът на sayulke от Altitude Attitude

Винил сетът на Laylla Dane от серията Altitude Attitude

Последни статии

Asymmetrik с ново парче за испанския лейбъл Subsist

Сетът на Julieta Intergalactica за Altitude Attitude

Александър Хаджиев за фестивала 180° в подкастa на Гьоте-институт

Рубен Ганев пуска нова колекторска серия за лейбъла си mould.audio