“Има все повече любопитни слушатели” – Laylla Dane в подкаста на Гьоте-институт

Марта Дънева или Laylla Dane няма нужда от представяне. И това в случая не е клиширана фраза, която хората използват, когато ги мързи да представят някой, а просто вече сме свършили тази работа. В този обширен профил за нея от началото на 2020 г. Сега тя е новият гост в подкаста На една вълна, който е колаборация между Фонотеката и Гьоте-институт.

Laylla Dane точно се върна от гиг в Ню Йорк, с което започва разговорът, след това тя ни разказва какво е пост-локдаун положението в Берлин, а после преминаваме към размишления за сцената тук и как може да се върне натрупаният моментум отпреди март 2020 г., когато държавата затвори. Spoiler alert: разбира се, че нямаме отговор, просто си говорим за това. Накрая Марта разказва и за фестивала Wake Up Stran-jah, който тя курира и до който остава около месец.

В епизодът пускаме и музика, естествено. Един трак на Laylla Dane, Menta, редакторски избор, и още два, селектирани от нея – Voodoo Ray на A Guy Called Gerald и Chant Nine на Anatolian Weapons.

Подобни статии

Винил сетът на Laylla Dane от серията Altitude Attitude

Vladzen за Българския рейв архив в подкаста на Гьоте-институт

Altitude Attitude – шест локации, шест диджей сета, шест видеоклипа

Два неиздавани трака от Горазд Попов Goro в новия подкаст на Гьоте-институт

Последни статии

Сетът на Julieta Intergalactica за Altitude Attitude

Александър Хаджиев за фестивала 180° в подкастa на Гьоте-институт

Рубен Ганев пуска нова колекторска серия за лейбъла си mould.audio

Сетът на denitza за Altitude Attitude