Kink в новия подкаст на Гьоте-Институт

“В днешния забързан живот и [с] това бързо консумиране на информация, хората много лесно са всмукани в един процес, в който правят нещо кратко за социалните мрежи, взривяват, но когато нещата трябва да са по-задълбочени… на артистите често не им се налага да бъдат задълбочени, те получават реакцията на публиката с нещо много малко и много кратко.”

Страхил Велчев – Kink е първият гост в музикалната рубрика на подкаста на Гьоте-институт София На една вълна. Рубриката е в колаборация с Фонотека Електрика и ще представя продуценти, диджеи и музиканти от България и Германия, с които водещият Александър Владимиров ще си говори за работата им, новините около тях и историите им.

Разговорът с Kink минава през пандемията, история от казармата, лейбълът му София, който съосновава заедно с Константин Петров – Kei и споменаваме необявени още събития като участието на Kink в Българския рейв архив, тийзваме един от траковете в предстоящото дебютно EP на Петър Васев Raredub, което ще излезе през лятото, а също и още една новина, която по някакъв начин остана извън записа – Kink готви два ремикса на класиката Weapon Of Choice на Fatboy Slim. С две думи – казват се доста интересни неща.

Подкастът На една вълна може да се слуша в платформата за подкасти, която предпочиташ.

Подобни статии

“Има все повече любопитни слушатели” – Laylla Dane в подкаста на Гьоте-институт

Най-накрая – Raredub издаде дебютно EP

Technobeton във втория епизод от музикалния подкаст на Гьоте

KiNK – Nagore EP

Последни статии

Трейлърът за серията Altitude Attitude е тук

Vladzen за Българския рейв архив в подкаста на Гьоте-институт

Френски хореограф представя египетска електронна музика на One Dance Week

Новото EP от Mekanika Recordings идва от Temporal Regularity