PvrvllelSelf – Hydra

Малко преди края на 2020 г. излезе най-новият албум на българското дуо PvrvllelSelf. Много от вас може вече да са го слушали, но на мен ми трябваше малко време, прекарано в новата година, за да го почувствам истински.

Hydra се състои от девет парчета, отразяващи диалектиката между носталгия и надежда. Наслоени с меки, докосващи елементи, първите три парчета те карат да се луташ между това, което имаш и това, което искаш.

Bankai моментално ти помага да стъпиш здраво на краката си, да погледнеш позитивната страна на нещата и да се потопиш в ритъма на музиката. То определено е най-клубното парче от целия албум. Забавяйки темпото, Memories of You се опитва отново да те разчувства, предизвиквайки в съзнанието ти приятно меланхолични спомени от миналото.

В следващите две парчета момчетата включват типичните за тях вокали, един, от които, допринесен от NOMOREWILLROAM. Spirals има по-хипнотична атмосфера, но и лек раздвижващ суинг, добър за предизвикването на трансцендентни състояния по време на парти. Pink Lean те изпраща обратно към вкъщи с надеждата, че някой те очаква там.

Албумът може да бъде слушан на всички платформи, а също може и да подкрепите PvrvllelSelf, като си закупите някое от парчетата от bandcamp.


Подобни статии

PvrvllelSelf – Obituary

DVNTT Artists – Second Dimension

PvrvllelSelf – Alone

PvrvllelSelf – Synthetic City

Последни статии

Берлинският артист Филип Шултхайс в Micro тази събота

Микс на Annna за истанбулското радио Year Zero

“Има все повече любопитни слушатели” – Laylla Dane в подкаста на Гьоте-институт

Raresh, tINI, Kozo и още 10 имена на Festival In The Nature