Khotin – Ivory Tower

Откакто светът живее в пандемия, хората започнаха да влагат и откриват повече смисъл в протоколни фрази като “Да си жив и здрав”, “Пожелавам ти здраве”, а понякога дори и в отпуснатото “Наздраве”. Така през последните месеци канадският продуцент Khotin се задълбочава в стандартизираното до клише имейл въведение “I hope this email finds you well”, виждайки в него съчетание от вял оптимизъм и потенциална несигурност. В крайна сметка точно оттам той взима заглавието на предстоящия си албум – Finds You Well.

Новото издание с 10 трака ще излезе през Ghostly International, които преди време дадоха заковаващо описание на музиката му: “Настроението на неподвижността, меланхолията след клуба” . Според лейбъла Finds You Well може да се раздели на две почти равни части. Той ще започва с мелодична downtempo първа половина, последвана от тракове с по-бавно, ембиънт атмосферично звучене.

Първата е представена от парчето Ivory Tower, което може да се слуша тук, а втората част може да се усети през другия наличен за слушане трак – WEM Wagoon Jump, който е в bandcamp.

Finds You Well ще излезе на 25 септември.

Подобни статии

Khotin – Alla’s Scans

Shit Robot – Is There No End

Khotin – Baikal Acid

Последни статии

Трейлърът за серията Altitude Attitude е тук

Vladzen за Българския рейв архив в подкаста на Гьоте-институт

Френски хореограф представя египетска електронна музика на One Dance Week

Новото EP от Mekanika Recordings идва от Temporal Regularity