Kink – Pista EP

Pista е третото издание от лейбъла на Kink и Kei Sofia Records. То е и второто EP на Страхил Велчев за годината след Nagore. Пет трака, които носят “усещането, че може всеки момент да се разпаднат на парчета”, както са си написали в описанието им.

EP-то почва с трак, кръстен Chaka Raka, който звучи толкова палаво, колкото името предполага. Ето затова си правиш собствен лейбъл – за да може да си кръстиш парчето Chaka Raka.

Aerotrim продължава с високите нива енергия и там вече можеш да видиш как Kink се тресе, докато върти нобовете, сякаш е в хола до теб или в банята до теб, или където там слушаш парчето.

Третият трак Pista сваля темпото, но остава игрив, а на Call Nasko се включва Rachel Row с текст, който ще помниш и ще можеш да припяваш, независимо на каква фаза от нощта си.

Накрая идва парчето Kobudai. То звучи така сякаш Страхил Велчев го е правил късно вечер, до прозорец с гледка към блоковете в Зона Б-5, докато всички останали вече отдавна спят. Успокоява, отмива стреса и подготвя за лягане. Иначе кобудай е вид риба от западната част на Тихия океан и е известна с това, че може да си смени пола, по средата на живота си. Kinky.

Последни статии

Френски хореограф представя египетска електронна музика на One Dance Week

Новото EP от Mekanika Recordings идва от Temporal Regularity

Martin Deno с ремикс за италианския техно артист Alberto Tolo

Нов албум от Рубен Ганев – Intangible