Cardopusher – от началото на 2020 досега


Луис Гарбан, познат също като Cardopusher, е венецуелски продуцент, живеещ в Барселона и набрал популярност покрай целия електро/EBM/техно хайп. По-рано през февруари тази година привлече вниманието ми с EP-то Fed With Lies за Mechatronica. Същият месец издаде и не по-малко яка винил колаборация с Bloody Mary, а тракът им Out of Control си има и ремикс от SARIN.

Този месец Cardopusher изненадва с още четири горещи парчета, част от EP-то Psyops Part Two за лейбъла Lone Romantic. Освен това, в петък беше и официалната премиера на ремикса му за Maelstrom & Louisahhh – Fix Fix Fix.

Тук ще включа четири мои любими негови парчета, които обхващат периода от февруари 2020 до този момент.

Започвам с Just A Ride, който е част от Fed With Lies. Тотален мой фаворит за тази година. Винил серията е лимитирана до 650 бройки, така че, ако все още се чудиш, сега е моментът.Следва колаборацията му с Bloody Mary – Out of Control. По-забързано парче, с асид нотки, които, предполагам, са вкарани от шефката на Dime-Music.

Initial Decay e колаборация с Lbeeze. Бавно парче с яка бас линия и тъмни вокали.

Последно, но не на последно място, включвам ремикса му на Fix Fix Fix за лейбъла на Alienta, Discos Atonicos, който излезе в петък.

Подобни статии

L.F.T. – Red Pyramid

Последни статии

Берлинският артист Филип Шултхайс в Micro тази събота

Микс на Annna за истанбулското радио Year Zero

“Има все повече любопитни слушатели” – Laylla Dane в подкаста на Гьоте-институт

Raresh, tINI, Kozo и още 10 имена на Festival In The Nature