Julieta’s Intergalactic Circus presents SADO OPERA

След като през последните четири години Julieta Intergalactica пръска брокат и диско на софийската сцена с куиър партитата We Like Kitsch, сега тя е готова за нещо по-голямо. Този петък стартира Интергалактическият Цирк на Жулиета с подкрепата на White Stork Republic и Koncept. Идеята на новата серия партита е да представя артисти от европейската електро-куир сцена, а първите гости ще бъдат Sado Opera.

Sado Opera са хипер експресивна банда от Санкт Петербург, която намира идеалното място за себе си в Берлин. Описват звученето си като електро-фънк и диско, с корени в пънка. Основното дуо от бандата са dj резиденти в Renate, където се запознават с Гаро – artist care на клуба. Оттам още преди четири години идва връзката с Julieta и явно сега е настъпил моментът за покана в България.

В петък Sado Opera ще започнат с концерт, който ще премине в диджей сет, като зад пулта ще се включи и Julieta. Основното дуо има и радио предаване, което може да чуем тук – в случая диско селекция от първата половина на 80-те.

Последни статии

Берлинският артист Филип Шултхайс в Micro тази събота

Микс на Annna за истанбулското радио Year Zero

“Има все повече любопитни слушатели” – Laylla Dane в подкаста на Гьоте-институт

Raresh, tINI, Kozo и още 10 имена на Festival In The Nature