Добрите тракове 2019

LSDXOXO – Freakquency

Rashaad Glasgow е от онези продуценти без слабо парче, а Freakquency е невероятно криво включване, чиито ритми разтапят лица. През това време мацка изрича думи, които може да чуеш само по време на много късен афтър.

Off the Meds – Belter (Joy O Belly Mix)

Не разбирам Зулу, но слушайки Belter ми се ще да танцувам полусъблечен из африканската савана. А дали пък това не е в резултат от бас линията на Joy Orbison?

Borusiade – Warum

Румънката Borusiade прави толкова добра музика, че сме готови да забравим греховете на сънародниците и. Тя обаче вероятно не е, и поради тази причина от години твори в Берлин.

Danny Daze – Wandering Aimlessly in NY for 4 Hours

Най-мазният-303-бенгър-за-две-хиляди-и-деветнайста-година-точка! 

RHR – Colapso

Когато чух това парче за пръв път, забравих факта, че в дадения момент съм напълно трезвен. Звуци от космоса и музика на бъдещето. Мерси за вниманието. 

Aloka – XTX3

Брейкбийт парче, което включва единствената правилна употреба на flange ефект, е добър повод да започнем да следим уейлския продуцент Aloka и неговия лейбъл Typeless Records.

Isabassi – There is No Empty Space

Поредният индъстриал трак в тази колекция, който звучи като дълбините на тежък К-hole. Isabassi, какво стана?

Quasseo – Aberrant Rancour

Може и да нямаме много родни лейбъли, но за сметка на това тези които имаме са класа. Димитър Василев a.k.a Recidivist с парче за Komponenti. Заглавието се превежда като “анормално озлобен” и му подхожда напълно. 

Years of Denial – Cold Blooded Hands

Китари, синтове, moody вокали и покъртително добра body музика от италианското дуо Years of Denial. За феновете на жанра е абсолютно essential.

Locked Club – Punk Navsegda

Руснаците от ЗАКРЫТЫЙ КЛУБ издадоха EP наречено “свобода” като своебразен отговор (и среден пръст) към властите, които се постараха 2019 г. да е черна руската клубна култура. С вас сме момчета, не си давайте клубовете! 

Подобни статии

Добрите тракове на 2020

The Good Tracks 2018

The Good Tracks 2017

Последни статии

Крис Дейвидс от Maribou State със соло албум като Shire T

Adam Pits с дебютен албум: A Recurring Nature

Берлинският артист Филип Шултхайс в Micro тази събота

Микс на Annna за истанбулското радио Year Zero