Gold Panda – Transactional Relationship

Derwin Schlecker не беше изкарвал нова музика като Gold Panda от 2016 г., но и през това време успяваше да остане зает. Миналата година той и Jas Shaw от Simian Mobile Disco пуснаха албума On Reflections под общото име Selling. След това, в началото на тази, изкара нов соло проект DJ Jenifa и албума Jag Trax.

Сега обаче стана време за нещо ново от основното му занимание, сингълът Transactional Relationship. “Направих това парче вкъщи. Имах почти завършен трак и си бях купил албума на Hilary Woods […] и реших да си го пусна по време на почивка за чай. Имаше части, които си пасваха много добре с това, което бях направил, така че реших да ги нарежа в MPC контролера и да ги наложа върху моя трак, като по този начин съсипя песента на Hilary завинаги. Направих нещо като запис “на живо” и това е то.”

Парчето излезе и с видео, в типичния стил за Gold Panda – битово документално, показващо милото в обикновеното. Все пак това е човек с клип, в който прекарва деня с баба си. А сега – красотата на химическото чистене.

Подобни статии

DJ Jenifa – Tuesday

Selling – Keeping Txme

Gold Panda – Time Eater //Fort Romeau Remix

Gold Panda – Your Good Times Are Just Beginning //Live

Последни статии

Vladzen за Българския рейв архив в подкаста на Гьоте-институт

Френски хореограф представя египетска електронна музика на One Dance Week

Новото EP от Mekanika Recordings идва от Temporal Regularity

Martin Deno с ремикс за италианския техно артист Alberto Tolo