The Good Tracks 2018

Почти стана време за пиратки. А след като през последните седмици разбрахте какво са слушали всичките ви приятели в Spotify, кои са топ парчетата на всички куул медии и как не трябва да пускате снимки на сарми онлайн (не бе, пускайте) стана време и за некласацията на Фонотеката.

Отново, шест стегнати колекции с траковете от изминалите 12 месеца, които ще е жалко да останат пропуснати. Разнообразна селекция от хаус, техно, диско и това-онова от танцувалната електронна сцена. Този път, освен дежурните във Фонотеката, Роси, Скашо, Самуил и Цвета, тук се включват още две имена, доказани меломани от различни части на местната сцената.

Христо Пенчев или Risto, една трета от колектива [бетон], които не спират с консистентите усилия за по-смислени техно събития. Тънък ценител както на твърдото, така и на мелодичното.

Ясен Згуровски, познат през клубната част от денонощието като Julieta Intergalactica. Създаде парти серията We Like Kitsch, която се превърна в емблематично куиър събитие за софийската сцена. “Пищно, девиантно, похотливо, елегантно, възмутително”.

За тези, които бързат, ето Spotify плейлист с повечето от траковете. За останалите – нататък по страниците.

Подобни статии

Добрите тракове на 2020

Добрите тракове 2019

The Good Videos 2018

The Good Tracks 2017

Последни статии

Трейлърът за серията Altitude Attitude е тук

Vladzen за Българския рейв архив в подкаста на Гьоте-институт

Френски хореограф представя египетска електронна музика на One Dance Week

Новото EP от Mekanika Recordings идва от Temporal Regularity