The Blaze – Heaven

Почти една година след последното им видео, награждаваното Territory, братовчедите Guillaume и Jonathan Alric aka The Blaze изкараха най-новия си клип – Heaven.

И в него, като в предишните две истории, които момчетата режисират сами, фокусът е върху мъжествеността и сурово изразени емоции, свързани с приятелството, смейството и дома.

В интервю за The Fader от миналата година Guillaume казва: “Винаги се стараем да подчертаем и младостта в нашите клипове. Начинът, по който се държиш с приятелите си, семейството, начинът, по който споделяш моменти, ето тази свобода.” Точно около това се върти Heaven.

Докато предишните два клипа изграждаха определена сюжетност, дори в камерния мащаб на Virile, сега братовчедите са направили клипа като импресия, разрез на чувствата, показани през метафора, вместо през история. Няма нещо сложно и завъртяно – дървото, като символ на живот, семейство и корени, общност, безопасно място. Момчетата продължават да парвят това, което умеят най-добре – да улавят емоции и чувства.

Подобни статии

The Blaze – Queens

The Blaze – Faces

The Blaze – She

The Blaze – Territory

Последни статии

Берлинският артист Филип Шултхайс в Micro тази събота

Микс на Annna за истанбулското радио Year Zero

“Има все повече любопитни слушатели” – Laylla Dane в подкаста на Гьоте-институт

Raresh, tINI, Kozo и още 10 имена на Festival In The Nature