The Good Tracks 2017

 

POLO & PAN – AQUALAND

Френските айлякчии изкараха нетипичен за стила им албум с по-малко тупалки и повече шансони, което не е непременно нещо лошо, а Aqualand е нещо по средата.

 

LUSINE – JUST A CLOUDПо принцип не съм му луд фен, но след Two Dots това е парчето, което ме грабва. Клипа също е готин. Перфектен за каране на колело.

 

HERCULES & LOVE AFFAIR – OMNION

Не намирам албумът за нещо особено, но Fools wear Crowns е много силно парче, а Omnion се нарежда сред топ фаворитите, като и тук клипът е шест точки.

 

COM TRUISE – PROPAGATION

Човек ще рече, че рекламирам Ghostly International, и няма да сгреши. С Com Truise положението е както винаги добре, а този трак идва и с доста намазан клип.

 

YAEJI – RAINGURL

Интересна девойка, навярно фаворит на модерните тийнове със суичъри адидас (поне така си мисля). Хитачката е тотална, в това спор няма.

 

GEOTIC – NAVИдеален трак за сутрешна разходка през зимата (тествано), макар и да идва от слънчева калифорния. Важи и за целия албум. На всичкото отгоре човека движи и проекта Baths.

 

BICEP – VALEНе съм от хората, които слушат песни на repeat, но тук нямах избор. Много емоционално парче, да, приграчвам си припева, докато слушам.

*албумът не е лош, да не забравяме.

 

HOWLING – PHASESНа RY X и единия от Ame определено им върви в колаборацията. Малко ми липсва The Acid, но и това е много добре.

 

KIASMOS – BLURREDИсландските братлета обявиха, че временно се разделят и затапиха с последно EP. Мисля, че навреме го направиха, тъй като няма как да надскочат първия албум. Все пак приятно парче.

FEATHERED SUN – MAR Y TIERRAИ едно последно емоционално парче. Има нещо спиритуално в музиката на тези хора, а и всяка добра песен над 7 минути си заслужава вниманието.

Оставам си с мнението, че е невъзможно да отсееш и 100 песни на година, но пък си струва да опиташ.


Всички парчета (с 1-2 изключения) могат да се слушат в нашия Spotify плейлист – тук.

 

Подобни статии

Добрите тракове на 2020

Добрите тракове 2019

The Good Tracks 2018

Последни статии

Vladzen за Българския рейв архив в подкаста на Гьоте-институт

Френски хореограф представя египетска електронна музика на One Dance Week

Новото EP от Mekanika Recordings идва от Temporal Regularity

Martin Deno с ремикс за италианския техно артист Alberto Tolo