City / Ruins – Прожекция в Neu!Berlin

Документалният филм City/Ruins: Art In The face Of Industrial Decay разказва за industrial/noise/experimental сцената в Кливлънд, САЩ, и включва интервюта и музика от над дузина артисти, които опитват да правят нещо по-нетрадиционно в индустриалния град.

Този четвъртък филмът ще бъде прожектиран в клуб Neu!Berlin в София, като събитието е организирано от българския noise лейбъл Abandonment. City/Ruins всъщност излиза преди около 5 години, но от Abandonment са възпрепятствани от премиерата, защото къщата на създателя на филма, Stephen Petrus, изгаря с почти всички копия вътре. За щастие, преди пожара определени бройки заминават за Европа и впоследствие в филмът е намерен в Германия.

Естествено сцената в Кливлънд e претърпяла доста развитие от тогава до сега, но това е нещо, за което ще може да си говорите по време на самото събитие в Neu!Berlin. Датата е 15.12.2016 г., началото е от 19:00 ч., а входът е свободен.

Тук може да гледате трейлър за филма, но преди това не може да не се споменат някои от имената на бандите: Fascist Insect, Dead Peasant Insurance, Black Mayonnaise, Contamination Diet, Ghostpussy. Хората знаят как да се забавляват.

Последни статии

Френски хореограф представя египетска електронна музика на One Dance Week

Новото EP от Mekanika Recordings идва от Temporal Regularity

Martin Deno с ремикс за италианския техно артист Alberto Tolo

Нов албум от Рубен Ганев – Intangible