Добрите тракове на 2020

Phase Fatale – Binding by Oath

Няма много какво да коментирам за най-доброто техно парче от годината за мен. Тежко, динамично, сурово, пост-пънкарско, с ясно подчертан апокалиптичен привкус. Като цяло, всичко, което прави едно техно парче велико. 

Omar S – Hear Me Out

Omar S е легенда и дори на тези години доказва, че може да остане актуален. Може би най-доброто му парче изобщо? Дебел хаус трак, подправен с модерен асид.

Ruff Stuff – Faster Buster

Наскоро намерих този пич от един сет, който слушах. Впоследствие доста ми харесаха нещата които прави. Сурови и семпли, с хипнотични мелодии, комбинирани с грууви хаус бийтове.

Gavinco – Interflow

Всъщност моята приятелка ми купи тази плоча. Невероятен джаз, съчетан с електронни звуци, а на моменти и асид вайб. Брилянтна музика. 

Travis Scott – Travis Gott Í Kroppinn (Bjarki Pandemix)

Представям си, че Бярки е издивял по време на локдауна и за два месеца е направил всичките ремикси в албума Pandemixes. Има доста добри попадения и според мен тракът на Травис Скот е едно от интересните, които си заслужават. 

Yves Tomas – MA1

Честно казано, това е едно от големите открития за мен тази година. Radio Slave е като хрътка за таланти и за пореден път удря в джакпота с млади продуценти. За Yves това е дебютен рилийз в електронната музика и според мен се е справил отлично.

SRVD – Black On Black

Аз съм фен на добрите вокали и това е най-добрият вокал за 2020 г. Бийтът и енергията, които носят също са нечовешки. Несравними с нищо през тази година, 10/10.

Raven – Flames

Тази кандска мацка сама си прави и музиката, и вокалите, и ѝ се получава Уау. Техно, напоено с електро и доста рейв. Страшно добро. 

SAULT – Let Me Go (Imbue Edit)

Не мисля, че правя изключение от феновете на добрите едити. За този конкретно нямам инфо и не знам кои са отговорните герои, но са се справили много силно. Парчето си заслужава. 

LOCKED CLUB – WC

Абсолютните ми фаворити напоследък. Няма такива животни. С такава енергия пускат! Това се предава и на партита им, че даже изглеждат като на рок концерти, едва ли не. Който не ги знае, да се запознава веднага с тях в Инстаграм. Имат и друг проект, с който продуцират руска поп музика – много странни клипове, но пак има някое друго попадение.

Ivory – Dreamers

Поредният италианец, който просто е супер добър, защото е различен. Като истински фен на Innervisions, мисля че това е най-доброто, което излезе тази година. Ако имаше партита, това щяхме да го гледаме на всяко второ клипче. 

Corona – The Rythm Of The Night (Trance Wax Remix)

Честно казано, тази транс електро вълна, която се завръща, адски ме кефи и мисля, че с тези едити Ejeca допринася за развитието. Неговите издания през Trance Wax са модерен прочит на онези класики, с които сме израснали като малки. Густо подход.

Julion De’Angelo – N’aie pas peur (Exchange mix)

Това колкото е странно и извън всякакви стереотипи, толкова е и яко. Счупен бийт с перфектния лууп. Перфектният лууп сам по себе си е изкуство. 

ELLES – end of the nite

Като повечето яки неща и това идва от люлката на промяната – UK. Elles е много странна комбинация от геридж, асид и лефтфийлд поп. Даже може би надхвърля и излиза извън електронната ъндърграунд сценичка. 

Karenn – On Request

Аз съм върл фен на Karenn. Даже съм слизал от колата да танцувам на техен сет, който си бях надул до дупка. Те издадоха затварящия трак от въпросния сет след доста години и доста моленки от феновете. Мисля, че заслужава да му се обърне внимание. 

Подобни статии

Добрите тракове 2019

The Good Tracks 2018

The Good Tracks 2017

Последни статии

Maud Geffray – Free Fall EP

Mala Herba – Demonologia

Alejandro Molinari – Crepusculo

Aurum Miles – Oberwave Mix 111