Bicep – Atlas

Нов трак от Bicep е сред нещата, които могат да предизвикат емоционален писък, но не като писък след нови мерки за карантина, а такъв, от хубаво. Последният път, когато двамата англичани изкараха нова музика беше с EP-то им Rain от 2018 г. Оттогава те са по турнета, на които пускат както доказаните им парчета, така и неиздавани тракове. Като например Atlas, който точно излезе официално през Ninja Tune.

“Немислимо беше да предвидим условията, в които този трак ще бъде издаден, тогава, когато го правехме. Настройката ни тогава беше толкова позитивна, бяхме свежи след края на лайв турнето ни, изпълнени с вълнение за следващата фаза.”

Независимо, че не са си представяли парчето да излезе посред глобална криза, Atlas е емоционално, успокояващо и дори леко обнадеждаващо – все неща, които не са излишни в момента.

“Atlas беше нашият опит да обобщим някои от еуфоричните моменти, които изпитахме по време на турнето ни през тези две години. Сега тези моменти се усещат като много далечни за нас, но се надяваме, че това може да послужи като някакъв вид разсейване сред целия този хаос.”

Подобни статии

Bicep – Saku (feat. Clara La San)

Bicep – Apricots

Romare – Sunshine

Park Hye Jin – Like this

Последни статии

Наръчник за маратонски рейв

Stamina w/ Somewhen at Studio EW

Габриела Вергилов за новото ѝ EP Don’t Be a Stranger, за вокалите и за себе си

ФАЗА. of Emergency|Open Air